‘Rotariu verlaat Club Brugge: overgang is op enkele punten en komma’s na volledig rond’

Dorin Rotariu (Club Brugge - Charleroi)

30 augustus 2017 00:15 - Het kan snel verkeren. In de Play-Offs van vorig seizoen was Rotariu nog één van de smaakmakers onder Michel Preud’homme, maar in de huidige voetbaljaargang maakte de 22-jarige flankaanvaller nog geen deel uit van de plannen van Ivan Leko. De reden daarvoor: de fysieke achterstand die de Roemeen opliep door zich tijdens de zomer niet aan zijn individuele trainingsschema te houden. 

Uiteindelijk bekoopt Rotariu zijn jeugdzonde met een uitleenbeurt aan Moeskroen. De jonge vleugelspits zal volgens Het Laatste Nieuws voor één seizoen uitgeleend worden aan de ploeg van Mircea Rednic. Op enkele punten en komma’s na is de transfer rond.

Volgende zomer keert Rotariu gewoon terug naar Jan Breydel, aangezien Club géén aankoopoptie liet opnemen in de huurovereenkomst. Bij Moeskroen hoopt de Roemeense international onder landgenoot Rednic zoveel mogelijk minuten te verzamelen. Rotariu ligt overigens nog tot 2020 onder contract bij Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.