Selecties Martinez en Walem zijn bekend: 3 Bruggelingen mogen zich opmaken voor kwalificatiematch

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

25 augustus 2017 12:30 - Bondscoach Roberto Martinez heeft vrijdag zijn selectie bekendgemaakt voor de kwalificatiematchen tegen Gibraltar en Griekenland. Beloftentrainer Johan Walem deed hetzelfde voor de kwalificatiematch met de Jonge Duivels tegen Turkije. 

Zoals algemeen verwacht werd, rekent Martinez niet op spelers van Club Brugge in zijn selectie. De meest opvallende afwezige bij de Rode Duivels is Radja Nainggolan. De middenvelder van AS Roma zou daardoor zelfs per direct stoppen bij onze nationale ploeg.

Walem selecteerde daarentegen drie spelers van Blauw-Zwart: doelman Jens Teunckens, vleugelverdediger Dion Cools en centrale verdediger / middenvelder Jordi Vanlerberghe. Onderstaand de volledige selecties.

Selectie Rode Duivels

Selectie Rode Duivels U21

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.