Serieuze dreun voor Tuur Dierckx

Tuur Dierckx in actie

04 augustus 2017 15:30 - Tuur Dierckx was als jeugdproduct van Club Brugge en door zijn tomeloze inzet één van de publiekslievelingen op Jan Breydel. Bij een gebrek aan speelgelegenheid trok hij vorige zomer echter naar Antwerp, waar hij nu opnieuw slecht nieuws heeft gekregen. 

Laszlo Bölöni vindt een kern van 27 spelers te groot om efficiënt mee te kunnen werken en daardoor mogen ex-aanvaller Björn Vleminckx, Maxime Biset, Steve Colpaert en gewezen winger Tuur Dierckx niet meer met de A-kern meetrainen. Vooral in het geval van laatstgenoemde is dat opvallend.

Dierckx had weliswaar enige tijd nodig om zich in de basisploeg te knokken op de Bosuil, maar naarmate het seizoen vorderde werd hij één van de sleutelpionnen. Bölöni oordeelt desondanks dat de 22-jarige flankaanvaller te weinig kwaliteiten bezit voor zijn ploeg.

“Ik heb de spelers bedankt voor wat ze voor de club hebben gedaan, maar het is voor iedereen beter dat we een oplossing zoeken”, citeert Het Nieuwsblad de coach van The Great Old. “Die vier spelers hebben veel goeds gedaan voor deze club en zorgden mee voor de promotie, maar soms moet je een pagina kunnen omdraaien.” Een jaar geleden legde Dierckx nog een aanbod van Standard naast zich neer om met Antwerp voor de promotie te strijden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.