Solden bij Club Brugge? ‘Blauw-Zwart neemt genoegen met deze transfersom voor Izquierdo’

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

04 augustus 2017 14:30 - José Izquierdo werd de voorbije maanden aan heel wat ploegen gelinkt, maar tot dusver was er geen enkele club die diep genoeg in de buidel wilde tasten voor onze Gouden Schoen. Onze Colombiaanse flankaanvaller heeft zijn zinnen echter op een vertrek gezet en mogelijk wordt hij zelfs tegen een sterk verminderde prijs van de hand gedaan.

Club Brugge hoopte op een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen euro, maar volgens Het Nieuwsblad zal de Belgische vicekampioen intussen genoegen nemen met een som van 10 miljoen euro.

Na de uitschakeling tegen Istanbul Başakşehir liet Vincent Mannaert verstaan dat Izquierdo eerstdaags vertrekt bij Club. Volgens de laatste geruchten zijn er nog enkele kleinere Engelse ploegen in de running voor onze vleugelspits. Club betaalde in de zomer van 2014 zo’n 3,7 miljoen euro voor Joske. Met de inkomende miljoenen wil Blauw-Zwart zijn kern nog versterken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.