Speelt Vanaken donderdag ook? “De bespreking is pas dinsdag”

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

12 augustus 2017 06:44 - Club Brugge boekte vrijdagavond een felbevochten maar daarom niet minder knappe zege op het veld van Zulte Waregem. Het werd 1-2, met een glansrol voor Hans Vanaken. Die stond voor het eerst dit seizoen aan de aftrap en deed het voortreffelijk, met onder meer een uitstekende pass die de 0-1 inleidde.

“Vandaag lukte het aardig, ja”, lacht Vanaken in Het Nieuwsblad. “Als voetballer is het natuurlijk altijd jammer als je niet speelt. Iedereen wil er altijd bij zijn en het is moeilijk als je lang naast de ploeg valt. Het was nu eenmaal zo. Ik moet gewoon tonen op training dat ik bij de beteren hoor. Dan komt alles wel vanzelf.”

Donderdag is er opnieuw een wedstrijd – tegen AEK Athene in de Europa League -, maar het is maar de vraag of Vanaken dan weer in de basis zal staan. “Daar ben ik nog niet mee bezig. De bespreking voor die wedstrijd begint pas dinsdag. Negen op negen is nu natuurlijk erg lekker, maar we moeten wel nog steeds beseffen dat het allemaal nog veel ­beter kan. En daar streven we ook naar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.