Sterke prestaties van Dennis blijven niet zonder gevolgen

Emmanuel Dennis (Westkapelle - Club Brugge)

06 augustus 2017 08:44 - De grootste verrassing van het seizoensbegin bij Club Brugge is zonder twijfel Emmanuel Dennis. De amper 19-jarige Nigeriaanse aanvaller veroverde een basisplaats en groeide meteen uit tot één van de uitblinkers. Hij scoorde drie keer in zijn eerste drie officiële wedstrijden.

Een opvolger voor José Izquierdo lijkt Club zo al beet te hebben en ook bij de supporters is Dennis al bijzonder populair. Maar ook in zijn thuisland gaan de knappe prestaties van de jonge aanvaller niet onopgemerkt voorbij.

Score Nigeria meldt immers dat Dennis zich in de kijker gespeeld heeft bij bondscoach Gernot Rohr en zo mag hopen op een snelle selectie voor de nationale ploeg. Mogelijk is hij er al bij wanneer Nigeria op 1 september een levensbelangrijke WK-kwalificatiewedstrijd afwerkt tegen Kameroen. Tot dusver werd Dennis nog nooit opgeroepen voor een Nigeriaanse nationale selectie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.