Studio Brussel-presentator Stijn Vlaeminck lacht met Anderlecht

Olivier Deschacht (Anderlecht)

20 augustus 2017 22:27 - Club Brugge heeft zondagavond opnieuw een uitstekende zaak gedaan in de Jupiler Pro League. Het experimentele elftal van Ivan Leko won met 1-2 op bezoek bij KV Kortrijk, terwijl mogelijke titelconcurrenten als Anderlecht, Standard, Racing Genk en KV Oostende dit weekend opnieuw onderuit gingen. Vooral de nederlaag van RSCA – nota bene in eigen huis tegen STVV – was opmerkelijk.

Sint-Truiden ging zondagnamiddag met 2-3 winnen in het Astridpark. Uitgerekend ex-Anderlecht-speler Jonathan Legear deed Paars-Wit de das om met een doelpunt en een assist.

Voor Studio Brussel-presentator Stijn Vlaeminck hét signaal om uit te pakken met een Twitter-mopje. “Wat is de gelijkenis tussen Anderlecht en een tankstation? Jonathan Legear maakt ze allebei kapot”, klinkt het al lachend.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.