Timmy Simons eerlijk over toekomst: “Dat zou ik wel lastig vinden”

Timmy Simons (Club Brugge - Charleroi)

20 augustus 2017 13:34 - Timmy Simons is inmiddels 40, maar toch draait hij nog steeds mee op het hoogste niveau. In een ideaal scenario zou Simons dit seizoen nauwelijks of niet in actie komen, maar tijdens het begin van het seizoen moest hij al depanneren in de verdediging. En wat brengt de toekomst… ?

Een job als trainer zou het logische vervolg kunnen zijn voor het boegbeeld van Club Brugge. “Eerlijk: als ik daarvoor volgend seizoen nog drie, vier of vijf jaar cursus moet volgen, zou ik dat wel lastig vinden”, zegt Simons in een gesprek met Het Nieuwsblad.

“Er is een verkort traject voor ex-spelers, maar ik zie me niet snel beginnen als hoofdcoach. In de kleedkamer ben ik nooit een prater geweest, als je dan plots voor een groep moet staan en die moet toespreken, is dat toch moeilijk.”

“Philippe (Clement, nvdr.) heeft een mooi traject afgelegd door te beginnen bij de beloften en zo als assistent door te groeien naar hoofdcoach, maar ik merk op dat er ook nog andere opties zijn naast coachen. Scouting, management, jeugdcoördinatie… Noem maar op”, besluit Simons.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.