Topaanwinst Clasie heeft al meteen een mooie boodschap voor de fans van Club Brugge

Jordy Clasie stelt zich voor aan de fans van Club Brugge

30 augustus 2017 20:30 - Club Brugge lokte woensdagavond een speler uit de Premier League naar Jan Breydel. Niemand minder dan Southampton-middenvelder Jordy Clasie speelt komend seizoen immers op uitleenbasis voor Blauw-Zwart, weliswaar zonder aankoopoptie.

“Ik ben hartstikke trots om voor deze club te mogen uitkomen. Ik ben een speler die houdt van werken, de bal te hebben en zo goed mogelijk voetbal te spelen. Ik probeer mijn teammaats zoveel mogelijk te helpen. Dit is een nieuwe stap in mijn carrière, maar ik ben blij dat ik hier vandaag sta”, klinkt het via een filmpje op onze officiële kanalen.

“Ik denk dat Club Brugge een hartstikke mooie club is. Ik heb heel veel positieve verhalen gehoord. Vanzelfsprekend heb ik enkele keren met Ruud Vormer gebeld en ook Lex Immers was positief.” Ook over de Brugse aanhang hoorde Clasie positieve geluiden. “Het is een club met trouwe fans, die ik hoop te vermaken door zoveel mogelijk wedstrijden te gaan winnen. En bij een club als Club Brugge denk ik dat ik mag uitspreken dat het doel altijd moet zijn om voor de titel te gaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.