Transfer in stroomversnelling? ‘Club Brugge krijgt officieel bod van 8 miljoen euro binnen’

Club Brugge geld

07 augustus 2017 00:15 - Momenteel vertoeven er maar liefst 32 spelers in de A-kern van Club Brugge. En dat terwijl Ivan Leko na de 3-1 overwinning tegen Eupen nogmaals duidelijk maakte dat hij in feite maar 17 à 18 spelers wil gebruiken dit seizoen. Langs uitgaande zijde staat er deze maand dan ook nog heel wat te gebeuren op de transfermarkt.

Kwatongen spraken van ‘transferitis’ bij de in de selectie ontbrekende José Izquierdo en Stefano Denswil, maar het is Bjorn Engels waarvoor er intussen een officieel bod is binnengekomen op Jan Breydel. Zoals vorige week gemeld is het Sampdoria dat het meest concreet is om de centrale verdediger binnen te halen.

Volgens Het Laatste Nieuws hebben de Italianen 8 miljoen euro veil voor de 22-jarige speler van Blauw-Zwart. Of de transfer effectief plaatsvindt, hangt af van twee factoren. Eerst en vooral is het nog maar de vraag of Club vrede neemt met het bod van de ploeg van Dennis Praet. Daarnaast droomt Engels nog altijd van de Premier League en is het niet zeker dat hij interesse heeft in een avontuur in de Serie A.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.