‘Transferkansen Engels nemen fors toe: centrale verdediger heeft 2 opties’

Bjorn Engels juicht

28 augustus 2017 00:06 - Geen Bjorn Engels in de selectie van Club Brugge voor de match tegen Standard. Meer dan ooit was ‘transferitis’ de reden achter zijn afwezigheid. En hoewel de tijd dringt voor onze centrale verdediger, is de kans groot dat hij in de komende dagen elders zijn handtekening plaatst.

Vorige week wilde Stoke City nog een bod uitbrengen van iets meer dan 9 miljoen euro, maar The Potters staan intussen op het punt om Tottenham-verdediger Kevin Wimmer binnen te halen. Al zijn er nog andere gegadigden uit Engeland voor Engels, zoals Championshipclub Fulham.

Nog een andere optie is volgens Het Laatste Nieuws Olympiakos. Besnik Hasi & co hopen het Brugse jeugdproduct te overtuigen met Champions League-voetbal in een poule met Barcelona, Juventus en Sporting Lissabon. Bovendien spelen er met Vadis Odjidja en Guillaume Gillet ook twee landgenoten bij de Griekse topclub.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.