Twijfels over 2 Club-spelers: “Hij viel niet door de mand, maar zal toch meer moeten tonen”

Leko en Vlietinck

21 augustus 2017 01:00 - Ivan Leko roteerde er afgelopen zondag lustig op los in het Guldensporenstadion. Zo kregen onder meer Thibault Vlietinck en German Mera een eerste basisplaats van onze trainer. Voor onze Colombiaanse verdediger was dat meteen ook zijn debuut bij Club Brugge. 

De Brugse aanhang strooide met lof naar Mera, maar voetbaltechnisch kan het allemaal nog wat beter bij de 27-jarige blok graniet. Bovendien flirtte hij enkele keren met een rode kaart in rechtstreeks duel met de beweeglijke Teddy Chevalier. Al werd dat probleem verholpen toen Leko ingreep en Mera van plaats wisselde met Brandon Mechele. Desondanks zijn ze in Het Nieuwsblad nog niet overtuigd van de kwaliteiten van de Brugse debutant. “Deze Mera is nog niet klaar om Bjorn Engels of Stefano Denswil te vervangen”, klinkt het klaar en duidelijk.

Met Thibault Vlietinck voldeed ook een andere onverwachte basisspeler volgens de krant niet helemaal aan de verwachtingen. Al viel ons 20-jarige jeugdproduct qua inzet helemaal niets te verwijten. Tot bloedens toe vocht hij namelijk duels uit met onder meer Stijn De Smet. “Vlietinck viel niet door de mand, maar om op meer speelminuten te mogen rekenen, zal hij toch meer moeten tonen”, oordeelt Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.