UPDATE transfersoap Engels: centrale verdediger zit op het vliegtuig, medische testen volgen snel

Bjorn Engels tackle (Club Brugge - Moeskroen)

30 augustus 2017 13:30 - Bjorn Engels zat tegen Standard niet in de selectie omdat de centrale verdediger graag een transfer wil versieren. Het zag er lang naar uit dat het droombestemming Engeland zou worden, maar uiteindelijk bleek de interesse in de Premier League én Championship niet concreet genoeg. En zo zou Olympiakos met ons 22-jarig jeugdproduct aan de haal gaan.

Verschillende media spraken al van een persoonlijk akkoord tussen Engels en de ploeg van Besnik Hasi, maar over de transferprijs blijft het tot dusver stil. Club zou graag 10 miljoen euro voor zijn veelbelovende talent vangen, maar het is lang niet zeker dat de Griekse topclub zo diep in de buidel tast voor de Bruggeling.

Volgens Het Nieuwsblad wordt Engels vandaag nog in Piraeus verwacht en zullen zijn medische testen snel volgen. Het Belang van Limburg weet dat er intussen ook een akkoord tussen beide clubs is. Bij Olympiakos zou Engels ex-middenvelder Vadis Odjidja, ex-Anderlecht-speler Guillaume Gillet en ex-Standard-aanvaller Mehdi Carcela tegen het lijf lopen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.