‘Van Rhijn heeft nieuwe ploeg beet, maar Club bewijst dat het nog steeds in de rechtsachter gelooft’

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Genk)

25 augustus 2017 16:30 - Ricardo van Rhijn is al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt die intussen ook eindelijk gevonden te hebben. Zo zou onze rechtsachter opnieuw bij onze noorderburen aan de slag gaan. 

Volgens het Nederlandse Voetbalzone is Van Rhijn op weg naar AZ. De ploeg uit Alkmaar zou de 26-jarige Nederlander voor één jaar huren van Club Brugge. Volgens Het Laatste Nieuws staan enkel medische testen een overgang nog in de weg. De krant voegt er ook aan toe dat Blauw-Zwart géén aankoopoptie in het huurcontract liet opnemen.

Van Rhijn begon goed aan zijn avontuur op Jan Breydel, maar in de Play-Offs van vorig seizoen stuurde Michel Preud’homme hem naar de bank vanwege te beperkte verdedigende kwaliteiten. Ook onder Ivan Leko kreeg hij geen nieuwe kans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.