‘Van Rhijn legde aanbieding van Belgische topclub naast zich neer’

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Genk) (2)

12 augustus 2017 07:23 - Hij behoort ondertussen al een dikke maand niet meer tot de A-kern, maar toch lijkt Ricardo van Rhijn niet al te veel haast te hebben om te vertrekken. De Nederlander werd tevergeefs gelinkt aan Feyenoord en Ajax, maar kreeg ook van een Belgische topclub daadwerkelijk een aanbieding. Hij weigerde die echter.

Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge zelfs al een akkoord had met KRC Genk over de transfer van de rechtsachter. In Limburg moest Van Rhijn de opvolger worden van de naar Atalanta vertrokken Timothy Castagne, maar hij zag een transfer zelf niet zitten.

Genk nam dan maar Clinton Mata, die voor één seizoen gehuurd wordt van Sporting Charleroi. Van Rhijn blijft ondertussen in de B-kern van Club. Toch hoeft hij niet te wanhopen, want Bursaspor toonde de voorbije dagen ook interesse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.