‘Van Rhijn lijkt eindelijk een nieuwe club te vinden’

Ricardo van Rhijn wijst

11 augustus 2017 07:40 - Bij het begin van de voorbereiding op dit seizoen werd snel duidelijk dat Club Brugge niet meer rekende op Ricardo van Rhijn. De rechtsachter kon in zijn eerste seizoen geen onuitwisbare maken en bijgevolg kon hem geen basisplaats gegarandeerd worden. Hij hoort niet meer bij de A-kern, maar de zoektocht naar een nieuwe club verloopt bijzonder moeizaam.

Feyenoord toonde interesse, maar koos uiteindelijk voor Kevin Diks. Even was er ook sprake van een terugkeer naar Ajax, maar dat bleek uiteindelijk een kwakkel te zijn. Maar nu is er mogelijk wél een uitweg voor Van Rhijn. Volgens Het Nieuwsblad staat hij in de belangstelling van Bursaspor.

Die Turkse club eindigde vorig seizoen als veertiende in de Süper Lig en kent de weg naar België wel. Het plukte deze zomer al Troost-Ekong weg bij AA Gent en deed twee jaar geleden natuurlijk nog zaken met Club toen het Tom De Sutter kwam weghalen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.