Vandenbempt is streng voor handvol Club-spelers: “Godbetert te dik”

Peter Vandenbempt (analist)

05 augustus 2017 01:30 - Club Brugge kon woensdagavond niet stunten op Turkse bodem. Integendeel zelfs, het botste op zijn limieten tegen een Istanbul Başakşehir dat duidelijk een maatje te groot bleek. Peter Vandenbempt gaat op zoek naar verklaringen en reikt Ivan Leko & co meteen ook een oplossing aan. 

“Istanbul is een plek waar Club Brugge als zoveelste in de rij de nadelen van een transferperiode tot 31 augustus mocht ondervinden”, opent de analist. “Noodgedwongen een beroep moeten doen op spelers in transfermodus. Bang voor blessures, geen focus of godbetert te dik: dodelijk tegen een sowieso al veel te sterke tegenstander.”

En dus is het volgens Vandenbempt zaak om zo snel mogelijk te handelen op de transfermarkt. “Ivan Leko kan enkel bidden dat ze over twee weken verdwenen én vervangen zijn voor de Play-Offs in de Europa League. Anders dreigt een Slask Wroclaw-scenario: een Europese ijstijd eind augustus”, klinkt het in zijn column voor Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.