Verhaeghe en Mannaert reageren na Europese blamage

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

25 augustus 2017 17:00 - Club Brugge is er donderdagavond niet in geslaagd om de groepsfase van de Europa League te bereiken. Blauw-Zwart ging kansloos met 3-0 onderuit in Athene en kon ook nooit aanspraken maken op meer. 

Op de weg terug naar België nam volgens HLN een aangeslagen Bart Verhaeghe het woord op het vliegtuig. “Geen taart of champagne vanmiddag op de terugvlucht, wel een gelaten sfeertje én de verontschuldigingen van Verhaeghe tegenover het meegereisde gevolg van Blauw-Zwart. Sorry voor de blamage, klonk het bij de voorzitter tegenover de sponsors, vips en pers na de dramatische wedstrijd tegen AEK.”

Verhaeghe had het duidelijk erg moeilijk met de uitschakeling. “Naar het einde van de vlucht toe nam Verhaeghe traditioneel de tijd om iedereen op de teamvlucht te bedanken. De voorzitter excuseerde zich voor de geleverde wanprestatie en de uitschakeling. ‘Er resten ons nu nog twee doelen. Ik zal er in ieder geval alles aan doen om die te bereiken'”, besloot hij strijdvaardig.

Bij de eerste twee in de Europa League

Ook Vincent Mannaert was niet te spreken over de prestatie van de manschappen van Ivan Leko. “Dit is een heel grote opdoffer. Ik heb lange tijd geprobeerd om iets positiefs te halen uit de wedstrijd van gisteren, maar dat is me niet gelukt. Als je er niet in slaagt om ook maar één kans te creëren, dan kan je ook geen wedstrijd winnen. Het was gewoon erg slecht op verschillende vlakken.”

“Dit is heel zuur. Ons doel was de groepsfase van de Europa League, maar ook om ons daar bij de eerste twee te nestelen. Daar is nu al geen sprake meer van. Dit is een heel grote ontgoocheling”, besluit onze algemeen manager bij VTM Stadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.