Verheyen komt met verrassende uitspraak: “Ik ben geen supporter van Club”

Gert Verheyen (analist)

13 augustus 2017 08:05 - Eén van de grootste iconen uit de geschiedenis van Club Brugge is zonder twijfel Gert Verheyen. De aanvaller maakte van 1992 tot 2006 het mooie weer in het shirt van Blauw-Zwart en was in die periode goed voor 155 goals in 415 matchen. Hij werd ook vier keer kampioen en won vier keer de beker met Club.

Een periode waar de huidige analist en bondscoach van de nationale ploeg U19 met veel plezier op terugkijkt. “Die veertien seizoenen waren de mooiste periode uit mijn carrière. Ik kan niet één periode kiezen. Ik heb onder elke trainer hoogtes en laagtes meegemaakt. Aan Broos heb ik het meeste te danken. Hij heeft mij naar Club gehaald”, mijmert Verheyen in De Zondag.

Maar nu neemt Verheyen wel opvallend veel afstand van Club. “Ik ben fier dat ik deel ben van de geschiedenis van Club. Maar ik wil niet dat mensen mij in mijn huidige job associëren met Club. Begrijp me niet verkeerd: ik ben fier op mijn verleden bij Club, maar ik ben geen supporter. Ik ga er zelden voor het plezier in de tribune zitten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.