Verrassende transfer bij Club Brugge? ‘Aanvaller wil nog deze maand vertrek forceren’

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

02 augustus 2017 00:30 - Club Brugge had al een erg drukke transferzomer, maar langs uitgaande zijde was het nog relatief rustig. Al zal daar in augustus ongetwijfeld verandering in komen. Zo gaf Vincent Mannaert in VISTA! toe dat de kans bestaat dat zowel José Izquierdo, Stefano Denswil als Bjorn Engels nog andere oorden opzoeken. Maar mogelijk vertrekt er met Abdoulay Diaby ook nog een verrassende naam.

Volgens La Dernière Heure zegt Diaby ‘geen nee’ tegen een vertrek op Jan Breydel. Onze 26-jarige aanvaller is pas terug fit na maanden blessureleed, maar desondanks lijkt er voor hem niet meteen een prominente rol weggelegd in de plannen van trainer Ivan Leko. De concurrentie voorin is dan ook groter dan ooit.

Diaby ontbrak in de selectie tegen Sporting Lokeren, maar kan tegen Istanbul Başakşehir wél in actie komen. Al is de algemene verwachting dat hij op de bank zal moeten plaatsnemen tegen de Turkse vicekampioen (ziehier de verwachte 11 namen).

Als onze Franse Malinees effectief weg wil, is er wel één groot probleem: momenteel is er namelijk weinig belangstelling voor hem en die zal er ook enkel komen als hij zich in de kijker weet te spelen. Of die kans zich nog voor 31 augustus voordoet, valt echter te betwijfelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.