‘Verschillende Belgische ploegen willen jonge speler, maar Club Brugge wil hem toch houden’

Vanaken - Wesley - Engels - Rotariu - Vossen - Butelle - De Bock - Cools - Denswil - Vormer

19 augustus 2017 07:11 - In de laatste fase van de transferperiode kan er nog veel gebeuren, maar toch is men bij Club Brugge niet van plan om zomaar iedereen te laten gaan. De jongste weken was er interesse voor Dion Cools (21), maar blauw-zwart zal de speler niet laten gaan.

Tot dusver speelde Cools dit seizoen nog niet één officiële minuut. Het lijkt er dan ook een beetje op alsof Ivan Leko het niet bepaald heeft voor de jonge vleugelverdediger.

Volgens Het Nieuwsblad hoopten meerdere Belgische ploegen Cools (tijdelijk) weg te halen bij Club Brugge, maar uiteindelijk willen Vincent Mannaert en co niet meewerken aan een vertrek. Club wil Cools houden omdat het nog steeds in de speler gelooft.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.