Vertrekt Dennis deze zomer nog bij Club Brugge? ‘Engelse grootmachten vechten om zijn handtekening’

Emmanuel Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

18 augustus 2017 01:00 - Eind mei betaalde Club Brugge ‘slechts’ 1,3 miljoen euro voor de van Zorya Luhansk overgekomen Emmanuel Dennis. Van een aanpassingsperiode was er vervolgens geen sprake bij de 19-jarige Afrikaan. Zo vond hij in de competitie al 4 keer de weg naar doel en ook in de Champions League voorronde pikte hij al zijn doelpuntje mee. En dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan in voetballand. 

Zo meldt The Sun dat onder andere Manchester United en Manchester City zich graag zouden versterken met de Brugse sensatie. Ook AS Monaco, Leicester City en Borussia Dortmund volgen de veelbelovende spits op de voet. Alle opgesomde clubs stuurden alvast een scout naar Club – AEK. Zij zagen Dennis een al bij al ongelukkige match afwerken tegen de Grieken.

Club Brugge wil de vervanger van José Izquierdo absoluut niet laten gaan, maar beseft wel dat het machteloos staat tegen een eventueel monsterbod. En ondanks het feit dat Dennis nog maar 2,5 maanden op Jan Breydel vertoeft, is een transfer ook gewoon mogelijk. De Nigeriaan speelde immers nog maar voor één club dit seizoen en kan dus nog andere oorden opzoeken. Het is een vergelijkbare situatie als die van Jelle Vossen in de zomer van 2015 bij Burnley.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.