(VIDEO) – Ai! Club-fan staat op beeld tijdens potje biergooien naar AEK-dokters

Club-fan gooit met bier op speler van AEK Athene

18 augustus 2017 08:23 - Club Brugge kwam donderdagavond niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen AEK Athene en de fans bleven dan ook een beetje op hun honger zitten. Voor één supporter krijgt de match tegen de Grieken wellicht een nog slechtere nasmaak. 

Hij gooide immers een bekertje bier richting de dokters van AEK Athene, toen die de geblesseerde Bakakis aan het verzorgen waren langs de zijlijn. Aangezien het incident op beeld staat, is de kans groot dat dit zowel voor de fan in kwestie als voor Club nog een staartje krijgt.

Club-fan gooit met bier richting AEK-dokters

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.