(VIDEO) – Club-fan spuwt naar Benito Raman

Club-fan spuwt naar Raman

29 augustus 2017 00:15 - Afgelopen zondag was Benito Raman één van de opvallende basisspelers bij Standard. En vanzelfsprekend is de 22-jarige aanvaller van de Rouches niet meteen de beste vriend van de Brugse aanhang.

Zo werd de ex-spits van AA Gent getrakteerd op allerhande spreekkoren: “Hij was te min voor dikke Hein” en “Benito is nen homo oh oh oh oh oh” weergalmden door Jan Breydel. Onderstaande fan ging echter nog een stap verder…

Club-fan spuwt naar Benito Raman

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.