(VIDEO) – Club-fans geven Jan Mulder koekje van eigen deeg met aangepaste versie van Extra Time

FCB Support steekt de aflevering van Extra Time in een nieuw kleedje

10 augustus 2017 03:00 - Neen, de Extra Time aflevering van afgelopen maandag viel niét in goede aarde bij de supporters van Club Brugge. Zo haalde onder meer Jan Mulder meermaals uit naar Blauw-Zwart. “Club is een hele flauwe voetbalclub. Een hele, hele armzalige. Wat een mentaliteit zeg”, klonk het onder meer toen de Nederlandse analist te weten kwam dat Sander Coopman vrijdagavond niet met Zulte Waregem mag meespelen tegen zijn moederclub. 

De Brugse aanhang reageerde fel op Twitter en door middel van een open brief, maar niemand zo vindingrijk als de mannen van FCB Support. Zij staken de aflevering van afgelopen maandag in een nieuw jasje. TIP: wie extra hard wil lachen, moet tot de állerlaatste seconde van het filmpje blijven kijken! 😀

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.