(VIDEO) – Club-speler is streng voor zichzelf en ploegmaats: “Kan niet door de beugel”

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

02 augustus 2017 21:35 - Club Brugge is er niet in geslaagd om de laatste voorronde op weg naar de Champions League te bereiken. Blauw-Zwart ging woensdagavond kansloos onderuit tegen Istanbul Başakşehir en verloor met 2-0 na doelpunten van Emmanuel Adebayor en Edin Visca. Jelle Vossen legt de vinger op de wonde. 

“We wisten dat het na die 3-3 in eigen huis moeilijk zou zijn en dat we hier uitgeschakeld konden worden, maar de manier waarop kan gewoon niet door de beugel”, opent de aanvaller tegenover Stadion. “In de eerste helft waren we helemaal nergens. Niet in balbezit, noch in balverlies. We kwamen overal te laat. We konden de bal geen 3 à 4 passen in de ploeg houden. Neen, het was géén leuke avond.”

“Of ik er een verklaring voor heb? Ik had vooraf echt wel het gevoel dat we klaar waren voor deze match. We wilden de Turken hoog vastzetten, maar dat is er nooit uitgekomen. Ik denk dat we met momenten iets te laag terugzakten, waardoor we die hoge druk niet konden zetten. En dan hebben zij een paar spelers die het heel goed kunnen afmaken, daar moeten we ook niet flauw over doen. Maar ik denk wel dat we meer hadden kunnen en moeten doen vandaag.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.