(VIDEO) – Dé actie van de 2de speeldag? Dennis tovert zich voorbij 3 Eupen-spelers

Emmanuel Dennis met Zidane-beweging tegen Eupen

07 augustus 2017 00:30 - Het voetbal was zondagavond zeker niet altijd even sprankelend, maar zomeraanwinst Emmanuel Dennis zorgde er in zijn eentje voor dat de Brugse fans met een goed gevoel en drie punten huiswaarts konden keren. 

De 19-jarige Nigeriaan lokte tegen Eupen een penalty uit en zorgde met een knappe actie en overhoeks schot voor de 2-1 voorsprong. Vol vertrouwen waagde hij zich vervolgens aan een fantastische Zidane-beweging. De Panda’s stonden erbij en keken ernaar. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.