(VIDEO) – Dejaegere doet de wenkbrauwen fronsen met “Schwalbe van de week”

Brecht Dejaegere pakt uit met schwalbe tegen Moeskroen

23 augustus 2017 10:31 - De gelijkenis tussen Club Brugge en AA Gent is dat beide ploegen drie van hun eerste vier competitiewedstrijden op verplaatsing moesten afwerken. Het verschil is echter dat Blauw-Zwart momenteel 12 punten telt en de Buffalo’s slechts 1 puntje konden sprokkelen. 

En alsof de malaise nog niet groot genoeg is bij AA Gent, werd achteraf ook nog de spot gedreven met Brecht Dejaegere op sociale media. Toegegeven, de 26-jarige middenvelder was op Le Canonnier de auteur van een knappe goal, maar hij liet ook in negatieve zin van zich spreken dankzij een opmerkelijke schwalbe. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.