(VIDEO) – Furieuze Anderlecht-fans willen van hun abonnement af na desastreuze 4 op 12

Anderlecht-fans furieus na 2-3 nederlaag tegen Sint-Truiden

22 augustus 2017 15:45 - Terwijl Club Brugge in zijn eerste vier competitiewedstrijden 12 op 12 pakte, hinken de voorspelde titelconcurrenten al serieus achterop. Zo wisten Anderlecht, Genk en Standard slechts 4 punten te sprokkelen. Gent en Oostende doen zowaar nog slechter, met respectievelijk één en geen punt. 

Afgelopen zondag was het Astridpark witheet van woede toen hun ploeg met 2-3 onderuit ging tegen Sint-Truiden. Dat uitgerekend ex-speler Jonathan Legear de match besliste, strooide nog wat extra zout in de Paars-Witte wonde. Journalist Sammy Neyrinck was na afloop van de partij en legde onderstaande opmerkelijke beelden vast voor Sportweekend.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.