(VIDEO) – Horvath hield zijn netten schoon dankzij deze geweldige reflex

Horvath pakt uit met cruciale redding tegen AEK Athene

18 augustus 2017 08:14 - Club Brugge is er donderdagavond niet in geslaagd om AEK Athene opzij te zetten. Zo staat het volgende week voor een zware klus in het Olympisch stadion. Al kan Blauw-Zwart zich optrekken aan het feit dat ook de Grieken niet konden scoren op Jan Breydel. Een uitdoelpunt is immers van cruciaal belang in een dubbele confrontatie. 

Club kon de 0 houden dankzij een sterk keepende Ethan Horvath. Zo onderscheidde de jonge Amerikaan zich in het begin van de wedstrijd met een cruciale redding op een onverwacht gedevieerde bal van Timmy Simons. Onderstaand de beelden.

Horvath met knappe reflex tegen AEK Athene


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.