(VIDEO) – Met dit pareltje leidde Storm de 7-1 pandoering voor Cercle Brugge in

Nikola Storm scoort twee keer tijdens de 7-1 overwinning van OHL tegen Cercle Brugge

21 augustus 2017 18:58 - Niet alleen in 1A waren er afgelopen weekend veel onverwachte uitslagen, ook in 1B was er een verrassing van formaat. Zo klopte Oud-Heverlee Leuven titelkandidaat Cercle Brugge met maar liefst 7-1! Onder meer Nikola Storm was één van de uitblinkers bij de thuisploeg.

Onze huurling opende na 26 minuten de score dankzij een assist van doelman Nick Gillekens. Even voorbij het uur zorgde Storm meteen ook voor zijn tweede van de avond. Aguemon (3x), Maertens en Schuermans namen de overige goals voor hun rekening.

Knap doelpunt van Storm tegen Cercle Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.