(VIDEO) – Werd Club tot 2x toe een penalty onthouden? Boskamp en Degryse reageren

Club kreeg geen strafschop na een fout op Ahmed Touba

02 augustus 2017 21:34 - Club Brugge verdiende woensdagavond niet meer dan een 2-0 nederlaag tegen Istanbul Başakşehir, maar werd in de tweede helft wel tot twee keer toe een strafschop door de neus geboord. Al zijn de meningen daarover zoals altijd verdeeld. 

Op het uur kreeg invaller Abdoulay Diaby een duw in de rug van Júnior Caiçara, maar scheidsrechter István Kovács liet gewoon doorspelen. Nauwelijks 5 minuten later opnieuw een dubieuze fase in het strafschopgebied van de Turken. Volkan Babacan torpedeerde Ahmed Touba, maar opnieuw zag de Roemeense ref er geen graten in. Sterker nog, hij gaf een vrijschop in het voordeel van de thuisploeg.

Volgens Q2 co-commentator Gilles De Bilde had de bal al na de duw op Diaby op de stip gemoeten, maar daar zijn Johan Boskamp en Marc Degryse het niet mee eens. De tweede fase met Touba was volgens de Nederlandse analist wél een strafschop. Degryse vond echter ook onderstaande fase te licht voor een elfmeter, omdat de doelman volgens hem lichtjes de bal raakte.

Volkan kegelt Touba omver

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.