(VIDEO) – Wim Opbrouck kiest voor Sterchele-fragment als meest aandoenlijke afscheid

Club Brugge neemt afscheid van François Sterchele

15 augustus 2017 15:15 - De datum 8 mei 2008 – de dag dat François Sterchele ons verliet – staat voor altijd in het geheugen van elke Club Brugge fan gegrift. Maar het emotionele afscheid van onze gewezen aanvaller weekt ook heel wat emoties los bij mensen die niét met Blauw-Zwart verbonden zijn. 

Zo koos niet-voetballiefhebber Wim Opbrouck ervoor om het afscheid van Swa in het televisieprogramma Zomergasten naar voren te schuiven als het meest aandoenlijke dat hij ooit zag.

De tonen van You’ll never walk alone van Gerry & The Pacemakers gaan tot op heden door merg en been… Klik op de link in onderstaande tweet om de beelden te zien en de bijhorende uitleg van de West-Vlaamse acteur te horen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.