Voor Club-fans is het duidelijk: “Hij is niet weg te denken, gigantische vista”

Limbombe - Vanaken (Club Brugge - AZ)

11 augustus 2017 22:20 - Club Brugge blijft voorlopig niet te kloppen in de Jupiler Pro League. Het won met 1-2 op het veld van Zulte Waregem en is zo met negen op negen voorlopig alleen leider. Emmanuel Dennis en Jelle Vossen zorgden voor de doelpunten, maar het was een andere speler die met de meeste lof ging lopen.

Hans Vanaken kreeg voor de eerste keer dit seizoen een basisplaats van Ivan Leko en stelde niet teleur. Met een knappe steekpass op Limbombe had hij een groot aandeel in het eerste doelpunt en de middenvelder deed het ook de rest van de wedstrijd goed. De fans van Club hopen duidelijk dat hij blijft staan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.