Wat een rotavond! Club Brugge ziet ook nog smaakmaker uitvallen tegen AEK

Emmanuel Dennis blesseerde zich in de wedstrijd tegen AEK Athene

25 augustus 2017 09:15 - Club Brugge en zijn supporters hadden zó hard gehoopt op de groepsfase van de Europa League, maar donderdagavond kwamen Ivan Leko en zijn manschappen niet verder dan een kansloze 3-0 nederlaag tegen AEK Athene. Tot overmaat van ramp is Emmanuel Dennis niet ongehavend uit de strijd gekomen.

Dennis werd in het Olympisch Stadion na 58 minuten noodgedwongen naar de kant gehaald door Ivan Leko. De 19-jarige Afrikaan – die net zoals al zijn ploegmaats een ongelukkige wedstrijd speelde – kon niet meer verder en werd vervangen door Anthony Limbombe.

Vrijdagochtend zag Tomas Taecke, de Club-watcher van Het Laatste Nieuws die mee naar Griekenland gereisd was, dat Dennis op krukken liep. “Club moet hem wellicht een poosje missen. Echo moet duidelijk maken hoe lang spits opzij staat. Club – Standard komt alvast te vroeg”, klinkt het op Twitter. Het nieuwe Brugse goudhaantje was al goed voor 4 goals in de eerste 3 competitieduels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.