Wat is er aan de hand met Stefano? Manager Denswil geeft duiding bij niet-selectie tegen Eupen

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

09 augustus 2017 00:01 - Stefano Denswil en José Izquierdo waren voor de competitiematch tegen Eupen twee opvallende afwezigen in de selectie van Club Brugge. “In vergelijking met de match in Istanbul vallen Denswil en Izquierdo geblesseerd uit”, klonk de uitleg op de officiële website. Onze centrale verdediger pareerde dat nieuws met een Instagram-filmpje van een intense workout en het bijschrift: “Volgens mij ben ik gewoon fit ;-)” Hoogtijd dus om manager Revelino Denswil eens aan de tand te voelen.

“Stefano post regelmatig iets op sociale media”, opent de manager en tevens broer van Denswil. “Hij zegt alleen dat hij fit is, hij valt op geen enkele manier Club Brugge aan.” En wat dan met het opvallende bijschrift en de knipoog? “Ik weet niet waarom Stefano niet speelde. Het is aan de trainer om te bepalen wie hij in actie laat komen. Zolang hij hier nog onder contract staat, zal Stefano zich schikken en blijven werken op training.”

Volgens Het Laatste Nieuws is het aannemelijk dat Denswil aan geïnteresseerde clubs duidelijk wil maken dat hij wel degelijk fit is. Kwestie van een transfer niet in het gedrang te laten komen. “Het is geen statement”, verzekert Revelino. “Als er clubs geïnteresseerd zijn, zullen ze zich niet laten tegenhouden door een eventuele blessure.”

Niet uitgesloten

Hamburg was de voorbije weken erg concreet, maar lijkt intussen afgehaakt voor Denswil. En dus is het wachten op een marktconform miljoenenbod van een andere club. “Stefano is ambitieus, dus uiteraard zal hij de kans om hogerop te gaan niet laten liggen. Maar het is niet uitgesloten dat hij toch nog een seizoen in Brugge blijft. Waarom ook niet? Hij voelt zich hier uitstekend en is altijd goed behandeld geweest”, besluit de manager van Denswil.

Tot slot reageerden ze ook bij Club op het filmpje in kwestie. “Het is zijn persoonlijke Instagram-account en hij heeft het al verwijderd. Voor ons is de zaak geklasseerd”, klinkt het klaar en duidelijk. Denswil verving zijn controversiële video intussen met een foto van de training en het bijschrift: “Goede sessie met de groep vandaag. Bluvn Goan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.