Zo vermomde José Izquierdo zich afgelopen weekend op Tomorrowland

Zo vermomde Izquierdo zich afgelopen weekend op Tomorrowland

02 augustus 2017 13:30 - Het grootschalig dancefestival Tomorrowland kende dit jaar twee edities in België. José Izquierdo was afgelopen weekend van de partij, maar had daarbij wel zijn best gedaan om zichzelf ietwat onherkenbaar te maken. 

De echte Club-fans herkennen hem uiteraard meteen, maar het grote publiek zal toch wat getwijfeld hebben door zijn hoed, zonnebril en bandana. Alleszins een begrijpelijke outfit, anders zou de Gouden Schoen meer bezig geweest zijn met fan selfies dan met genieten van het festival. Zijn manager Norman Capuozzo (tweede van links) was overigens ook van de partij.

Vanavond tegen Istanbul Başakşehir zit onze Colombiaanse sneltrein wellicht op de bank, maar kan hij eventueel als geheim wapen gebruikt worden tijdens een invalbeurt tegen de Turkse vicekampioen. Tijdens het eerste weekend van het festival ging ook Dion Cools een kijkje nemen op Tomorrowland.

José Izquierdo op Tomorrowland 2017

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.