‘Zomeraanwinst nummer 10 is op komst: centrale verdediger legt medische testen af bij Club’

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

17 augustus 2017 12:15 - Club Brugge houdt deze zomermercato nog serieus rekening met een vertrek van zowel Bjorn Engels als Stefano Denswil. “De kans dat ze vertrekken is groter dan dat ze blijven”, vertelde Vincent Mannaert eerder deze week daarover. Om op hun vertrek te anticiperen wil Blauw-Zwart zich versterken met een nieuwe centrale verdediger.

De kans is reëel dat die overkomt van Eintracht Braunschweig. Zo melden zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad dat Saulo Decarli zijn medische testen heeft afgelegd bij Club Brugge.

Decarli is een 25-jarige Zwitser die al drie jaar bij de club uit de Tweede Bundesliga speelt. Eerder kwam hij in Italië uit voor onder meer Livorno en Avellino, terwijl hij in eigen land de kleuren droeg van Locarno en Chiasso.

De centrale verdediger speelde bij Eintracht Braunschweig al in een driemansdefensie en wordt beschouwd als dé leider in de verdediging van de Duitsers. Hij presteert ook op een constant niveau en is gevaarlijk op stilstaande fases. In de voorbereiding werd hij wel naar de B-kern verwezen vanwege ‘gedrag dat het team schaadde’ (lees: hij aasde op een transfer). Decarli is tot slot een speler met een stevig prijskaartje.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.