Aimé Anthuenis zwaait met lof naar… bankzitter van Club Brugge

Aimé Anthuenis (analist)

28 september 2017 00:59 - Ivan Leko koos de laatste weken steevast voor dezelfde typeploeg en dat zorgt stilaan voor automatismen. Zo speelde Club Brugge afgelopen weekend op Charleroi zijn beste wedstrijd van het seizoen en werd het daar ook voor beloond met drie punten. Aimé Anthuenis analyseert en zwaait daarbij ook met lof naar bankzitter Timmy Simons.

“Club Brugge loopt terecht verder weg en is momenteel de beste ploeg”, opent de analist zijn betoog. “Twee zaken liegen niet: de punten (21, nvdr) en het doelsaldo (+14, nvdr). Dat zegt genoeg. Bovendien geven de spelers een indruk van onoverwinnelijkheid en een drang om te winnen. Als je kampioen wil worden, heb je zo’n kleedkamer nodig.”

“Vanaken draait en dus draait Club. En onderschat de aanwezigheid van Simons niet. Die mort niet omdat hij op de bank zit, hij is er om de drive in de kleedkamer te houden. Bovendien lijkt de ontgoocheling rond de Europese uitschakeling verteerd”, besluit Anthuenis tegenover De Zondag.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.