Analist enthousiast over Club: “Op weg om geen concurrentie te hebben voor de titel”

Vormer en Mechele (Club Brugge - Standard)

30 september 2017 07:04 - Na acht speeldagen ziet het er bijzonder goed uit voor Club Brugge. Het staat aan de leiding met vier punten voorsprong op eerste achtervolger Sporting Charleroi. Zo wordt er ook maximaal geprofiteerd van de vormcrisis van de voornaamste titelconcurrenten: Anderlecht staat al op negen punten, Genk op twaalf punten en AA Gent zelfs op vijftien punten.

Club maakte vorige week bovendien indruk op Mambourg. “Het was een echte topwedstrijd tussen de twee sterkste ploegen uit onze competitie. Club Brugge was beter op de beslissende momenten, dat was het verschil”, oordeelt analist Thomas Chatelle op Twitter.

“Het Brugse middenveld draait op volle toeren en Leko kan zelfs jongens als Vossen, Diaby en Refaelov op de bank zetten, daarmee is alles gezegd. Club Brugge is op weg om geen concurrenten voor de titel over te houden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.