Anderlecht-aanvaller belandde ei zo na op Jan Breydel: “Ja, er is onderhandeld met Club Brugge”

Helibelton Palacios (Club Brugge - Anderlecht)

26 september 2017 03:00 - Ivan Leko heeft op dit moment heel wat luxe in offensief opzicht. Met Emmanuel Dennis, Wesley Moraes, Jelle Vossen en Abdoulay Diaby zijn er immers vier centrumspitsen voorhanden. Twee jaar geleden had Michel Preud’homme heel wat minder mogelijkheden in de spits en ging Club op zoek naar versterking.

Op dat moment kwam Blauw-Zwart uit bij Robert Beric, die intussen op huurbasis voor Anderlecht uitkomt. “Ja, er is in de zomer van 2015 onderhandeld met mijn makelaar. Club Brugge deed een bod, maar het werd snel overtroffen door Saint-Etienne. Rapid wilde toen ook 6 miljoen euro voor mij en Saint-Etienne was een ambitieuze club in een goeie competitie”, vertelt Beric aan Het Nieuwsblad.

Pittig detail: de Sloveense aanvaller werd naar het Astridpark gehaald op voorspraak van ex-Anderlecht-coach René Weiler. “Ach, voor ik tekende, sprak ik maar heel kort met Weiler, want ik kwam niet speciaal naar Anderlecht voor de coach. Met Maribor in Slovenië won ik al drie titels en dat gevoel wil ik nog eens ervaren. Ik wou dus vooral naar een dominant team komen dat altijd voor de titel speelt. Dan komen mijn kwaliteiten ook het best tot hun recht.” Beric scoorde 6 keer in 22 matchen bij Saint-Etienne en mocht nog maar 16 minuten opdraven bij RSCA.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.