‘Antwerp heeft definitieve beslissing genomen over Vargas’

Ronald Vargas

08 september 2017 00:30 - Ronald Vargas speelde van 2008 tot 2011 voor Club Brugge en trok daarna voor zo’n 2,5 miljoen euro naar aartsrivaal Anderlecht. Maar de Venezolaan flopte, zij het voornamelijk door blessureleed, in het Astridpark. Via een omweg bij het Turkse Balıkesirspor belandde de middenvelder uiteindelijk bij AEK Athene. Daar was hij einde contract en dus transfervrij, waarna hij naar de Bosuil trok.

Vargas staat momenteel een week aan de kant door fysieke hinder, maar trainde de voorbije maand gewoon mee bij Antwerp. Desondanks is de ex-Bruggeling er niet in geslaagd om trainer László Bölöni & co te overtuigen voor een contract.

De coach van The Great Old is van mening dat de promovendus genoeg alternatieven heeft op de positie van Vargas. Zo vervult Hairemans de rol van nummer 10 tot dusver met verve.

“We hebben lang getwijfeld, maar intussen zijn er enkele jongens bij gekomen. Nunez kan op die positie aan de slag en ook Randriambololona heeft dat in zich. Ik denk dat dat er genoeg zijn”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. Vargas moet dus hopen dat een andere club wél iets in hem ziet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.