Antwerp klopt zich op de borst: “Club Brugge en Anderlecht kunnen dat niet”

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

29 september 2017 07:08 - Antwerp maakte dit seizoen zijn comeback in de Jupiler Pro League na dertien jaar afwezigheid. Het stamnummer 1 maakte meteen indruk en staat na acht speeldagen op een knappe zesde plaats. Ook met hun fanatieke aanhang blijkt de Great Old een aanwinst voor eerste klasse te zijn.

Bij Antwerp zijn ze dan ook trots op hun supporterslegioen. Dat blijkt nogmaals uit de teaser voor de film Take Us Home, over het veroveren van de titel in tweede klasse vorig seizoen. Daarin doet sterke man Patrick Decuyper een straffe uitspraak.

“Buiten Standard kan er geen enkele club dertien jaar in tweede klasse overleven”, stelt hij. “Op deze manier, dat het stadion volledig volloopt… Er is geen enkele club die dat kan, Anderlecht niet, Club Brugge niet.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.