Bepaalde Club-fans ergeren zich dood aan deze foto van Bjorn Engels

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

10 september 2017 18:47 - Bjorn Engels speelt sinds dit seizoen bij de Griekse topclub Olympiakos. Die club haalde de verdediger op het einde van de transferperiode weg bij Club Brugge.

Bij Olympiakos speelt Engels onder leiding van trainer Besnik Hasi samen met onder andere Mehdi Carcela, Vadis Odjidja, Silvio Proto en Guillaume Gillet. Onze ex-speler kan het klaarblijkelijk goed vinden met Proto en Gillet, zo blijkt uit een foto op Instagram.

Engels gooide de afbeelding met de twee gewezen Anderlecht-spelers online, maar dat nemen bepaalde fans van Club Brugge hem niet in dank af. De reacties bij onderstaande foto spreken voor zich.

“Tevreden dat hij met zijn mauve vrienden mag spelen precies”, “Jammer van die twee flikkers naast jou”, “Zum kotsen”, “Direct verraad”, “Beschaamd in jouw plaats”, “Een Club Brugge-speler met twee Anderlecht-spelers…”, klinkt het onder meer.

In Xhanti for my first game as a player of @olympiacosfc. Looking forward! 🔴⚪️ #MiaGro8ia

Een bericht gedeeld door Bjorn Engels #40 – E.M. ❤️👶🏻 (@b.engels4) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.