Blue Army komt met heuglijk nieuws voor clash tegen AA Gent

Club-fans met Blue Army vlag

18 september 2017 18:00 - Eerst staan de bekermatch op bezoek bij Roeselare en de topper bij Charleroi nog op het programma, maar de eerstvolgende thuismatch ontvangen we in ons eigen Jan Breydelstadion AA Gent. Blue Army zal van deze Slag om Vlaanderen iets extra speciaals maken. 

De meest bekende supportersvereniging van Club Brugge heeft vandaag bekendgemaakt dat er voortaan elk seizoen een speciale Blue Army Day zal georganiseerd worden. In jaargang 2017-2018 vindt deze plaats op zondag 1 oktober tegen AA Gent.

Wat mag je zoal verwachten van deze speciale wedstrijd? Eerst en vooral pakt Blue Army uit met een sfeeractie. Daarnaast staan er tal van andere activiteiten op het programma. Zo wordt er een cantus georganiseerd en krijgt elke aanwezige een songbook.

Een DJ-set brengt je in de juiste mood en ex-Blue Army-peter Vital Borkelmans neemt de aftrap voor zijn rekening. Ben jij erbij? Zet je dan alvast even op aanwezig op het Facebook evenement. Op zoek naar meer info? Kom hier meer te weten over de werking van Blue Army of word meteen lid!

PS: onderstaande affiche mag gerust gedeeld worden op sociale media 🙂

Blue Army Day Club Brugge - AA Gent

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.