Borkelmans looft Club-speler: “Dit moet het jaar van de bevestiging worden”

Poulain, Cools, Vossen en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

30 september 2017 07:16 - In vergelijking met het begin van het seizoen is er al één en ander veranderd bij Club Brugge. Een aantal spelers die aanvankelijk niet eens de selectie van Ivan Leko haalden, hebben zich de voorbije weken opgeworpen tot basispionnen. Zo wist op de rechtsachter Dion Cools zijn plaats te heroveren.

Vital Borkelmans zag het graag gebeuren. “Ik volg Dion Cools al een tijdje. Die jongen ligt mij erg na aan het hart. Zowel op rechts als op links vind ik hem heel goed. Dion is gedreven, maar hij moest nog leren af en toe met de voetjes op de grond te blijven”, vertelt Brommerke in Het Nieuwsblad.

“Hij had een bepaalde attitude, maar die is nu weg. Chapeau hoe hij is teruggekomen en hoe hij nu zijn plaats in de basis heeft. Dit jaar moet eigenlijk het jaar van de bevestiging worden bij Club Brugge. Op zijn leeftijd (21, nvdr.), met zijn kwaliteiten moest hij er eigenlijk al zijn. Elke week constant presteren en niet beginnen zweven is zijn uitdaging.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.