Boskamp scherp voor transferbeleid Club: “Dat wist je toch op voorhand?”

Johan Boskamp (analist)

02 september 2017 11:46 - De transferperiode is voorbij en dus wordt op veel plaatsen de balans opgemaakt van de zomer. Over de mercato van Club Brugge valt ook heel wat te zeggen, maar niet iedereen is even positief over de transfers van Blauw-Zwart.

Johan Boskamp is geen fan van het hele systeem. “Het is toch een lachertje wat er op transfervlak nog allemaal gebeurd is? Ze moeten die transferperiode twee weken openen in de zomer en in januari de heleboel sluiten. De huidige situatie is hopeloos. De kapitaalkrachtige clubs die slecht hebben ingekocht, kunnen in januari een nieuw elftal kopen”, haalt hij uit in Het Belang van Limburg.

Voor één bepaalde transfer van Club is hij extra scherp. “Het perfecte voorbeeld van het huidige systeem is dat gedoe rond Jérémy Perbet. Club Brugge haalt hem omdat twee andere jongens geblesseerd zijn, maar nu ze fit zijn, is hij alweer vertrokken naar Kortrijk. Wat is dat zeg? Dat Diaby en Wesley zouden genezen, wist je toch op voorhand?”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.