Brugse aanhang kan op beide oren slapen: “MPH maakte deze belofte aan Club Brugge”

Michel Preud'homme met Club-sjaal

23 september 2017 07:23 - Michel Preud’homme nam deze zomer na bijna vier succesvolle jaren afscheid van Club Brugge. Sindsdien geniet de trainer van een welverdiende rustperiode, die hij vooral in zijn villa in Bordeaux doorbracht. Maar de voorbije weken viel zijn naam alweer bij enkele clubs.

Zo zou AA Gent al bij Preud’homme geïnformeerd hebben voor het geval Hein Vanhaezebrouck ontslagen wordt en werd zijn naam ook her en der naar voor geschoven als mogelijke opvolger van René Weiler, die begin deze week vertrok bij Anderlecht. Maar de fans van Club hoeven niet te vrezen dat ze hun geliefde ex-coach bij een rivaal zullen zien.

“Michel Preud’homme is vrij, maar die zal het niet worden omdat hij aan Club Brugge beloofd heeft dat hij het jaar nadien niet meteen bij een Belgische club zou tekenen”, weet Gilles De Bilde immers bij VTM Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.