Butelle nog altijd bij Club: “Hij had geen zin in een avontuur bij ons”

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

02 september 2017 11:42 - Club Brugge is in de laatste dagen van de transferperiode nog van een hoop overbodige spelers verlost geraakt. Alleen Ludovic Butelle bleef in Brugge achter. Nochtans is de ervaren Franse keeper dit seizoen maar vierde keuze voor Ivan Leko, na Horvath, Hubert en Teunckens.

Donderdag kwam Lierse nog aankloppen. De tweedeklasser wilde Butelle binnenhalen als vervanger van Mike Vanhamel, die naar KV Oostende vertrok. “Er waren gesprekken met Ludovic Butelle, maar die had geen zin in een avontuur in 1B”, vertelt Lierse-manager Roel Rymen in Gazet van Antwerpen.

“We wilden ook niet overhaast te werk gaan om dan de verkeerde beslissing te nemen. Maar er komt zeker nog een doelman bij en dat is het grootste bewijs dat het ons niet om de extra inkomsten te doen was. Op Cercle Brugge krijgt Nathan Goris alle vertrouwen. Het is aan hem om zijn kans proberen te grijpen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.