Ceulemans gelooft in Club-speler: “Hij kan een dragende kracht worden”

Jan Ceulemans (Club Brugge)

30 september 2017 06:53 - Club Brugge gaat zondag tegen AA Gent op zoek naar een nieuwe zege. Na de sterke prestatie en bijhorende drie punten in Charleroi zal Ivan Leko wellicht niet te veel wijzigen aan zijn elftal. Dat betekent dat spelers als Refaelov en Vossen wellicht weer op de bank zullen zitten. Die laatste verdween uit de ploeg voor Wesley Moraes.

De 20-jarige Braziliaan liet zich ook op Mambourg weer zien met een doelpunt. Jan Ceulemans is onder de indruk. “Dat er nog schaafwerk is aan een gast van 20 jaar is logisch. Maar Wesley combineert zijn sterke lijf vol duelkracht met goede voeten en een neus voor goals”, aldus de Caje in Het Nieuwsblad.

De jongeling is nu al basisspeler, maar Ceulemans verwacht dat Wesley in de toekomst nog meer zal brengen. “Op termijn kan Wesley echt een dragende kracht worden in de Brugse aanval. Leko gelooft echt in hem”, weet het Clubicoon.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.